01

Paasvakantie gewone openingsuren enkel extra gesloten op paasmaandag

Hout is ons vak

Een professionele en onafhankelijke service, daar kan je op rekenen bij Hout Van Maele. Wij voorzien producten van de bovenste plank en hebben slechts één doel: zorgen voor een duurzame houtoplossing bij elk project en voor elke klant.

over ons

Wij begeleiden je graag door onze toonzaal

Bij Hout Van Maele kun je terecht voor zowel basisproducten van hout als afgewerkte toepassingen. Al jarenlang staan wij klaar met technisch advies voor particulieren en professionelen, en zorgen we voor persoonlijke begeleiding. Voor meer inspiratie ben je ook altijd welkom in onze toonzaal.

Over onze toonzaal

Ons assortiment

In onze uitgebreide stock kun je terecht voor een compleet aanbod aan houtproducten, montagestukken en isolatieproducten. Voor elk project en elke toepassing vind je hier de geschikte benodigdheden en materialen die we met plezier aan huis leveren. Zowel voor vloeren, terrassen, gevels als plafonds.

Koop je Quick-Step®-vloer in onze shop

In onze uitgeruste toonzaal etaleren we een ruim assortiment aan kwalitatieve laminaatvloeren van onze partner Quick-Step, ondersteund met ook technisch advies. Hier vind je zowel prijsbrekers als meer exclusieve modellen.

Ontdek voorbeelden

Laat je inspireren

Meer inspiratie

Onze klanten aan het woord

Altijd goede ontvangst en vriendelijk. Een warm familiebedrijf met de juiste instelling. Mooie producten en correct, bestellingen & leveringen altijd volgens afspraak en op tijd.
P. Van Poucke (17/10/2022)
Dit familiaal bedrijf levert topkwaliteit aan een correcte prijs waarbij afspraken rond leveringstermijn worden nageleefd. Het ganse team denkt mee bij elk project en geeft je als klant een goed gevoel.
R. Vandewiele (09/09/2022)
Een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en een prima service!
B. Declerck (26/01/2021)
Meer klantenmeningen